Verwarm je Airfryer voor op 160 graden Celsius. Dit duurt meestal 2-3 minuten.
In een grote kom combineer je de havermout, gehakte noten, zaden en pitten. Voeg ook de kaneel en een snufje zout toe. Roer alles goed door elkaar.
In een aparte kom meng je de honing (of ahornsiroop), gesmolten kokosolie en vanille-extract tot een gladde vloeistof.
Giet het mengsel van natte ingrediënten over het mengsel van droge ingrediënten en roer goed om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten gelijkmatig zijn bedekt.
Verdeel de granolamix gelijkmatig over het mandje van de Airfryer. Zorg ervoor dat de laag niet te dik is om een gelijkmatige bruining te garanderen.
Bak de granola gedurende 10-12 minuten op 160 graden Celsius. Schud het mandje halverwege de baktijd voorzichtig om de granola gelijkmatig te laten garen.
Haal de granola uit de Airfryer en laat deze volledig afkoelen voordat je hem in een luchtdichte container bewaart.