Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Knoflook & parmezaanse kip uit de slowcooker
Heerlijke kip uit de slowcooker met knoflook en parmezaanse kip
Nog geen waarderingen
Print
Pin
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Mediterraan
Trefwoord:
kip
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
8
uur
uur
Servings:
4
Calories:
700
kcal
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
900
g
kippendijfilet
400
g
rode aardappelen
gesneden in kwartjes
10
g
boter
5
tenen
knoflook
geperst
10
g
verse tijm
5
g
verse peterselie
30
g
parmezaanse kaas
eventueel meer voor de topping
3
eetlepels
olijfolie
zeezout
peper
Instructies
Bak in een pan heel kort (2 min) de kip met zout en peper, totdat het een bruin laagje heeft op hoog vuur
Plaats in de slowcooker, de aardappel, boter, knoflook, tijm, peterselie, parmezaanse kaas, olijfolie en de kip.
Zet de slowcooker 8 uur LOW of 4 uur op HIGH.
Garneer met extra parmezaanse kaas
Nutrition
Calories:
700
kcal