Ga terug
–+ servings
rice, risotto, vegetables-4457143.jpg

Risotto uit de multicooker

Lekkere risotto in een handomdraai klaar, snel uit de multicooker
Nog geen waarderingen
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Voorbereidingstijd: 7 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Servings: 4

Equipment

Ingrediënten

  • 275 g risottorijst
  • 750 ml bouillon
  • 400 g kastanjechampignons schoongemaakt en gesneden
  • 2 tenen knoflook fijn gehakt
  • 1 ui gesneden
  • 400 g spinazie
  • 100 g truffeltapenade
  • 75 g parmezaanse kaas

Instructies

  • Sauteer de ui, champignons en de knoflook kort in de pan. Bak hierbij de risotto kort mee en voeg de bouillon toe en roer tot het kookt.
  • Zet de multicooker 8 minuten op high pressure en 2 minuten op delayed pressure. Wok in de tussentijd de spinazie
  • Roer de parmezaanse kaas en de truffeltapenade er doorheen. Roer uiteindelijk de spinazie er ook doorheen.
  • Smakelijk eten!