Ga terug
–+ servings
schouderkarbonade

Schouderkarbonade uit de slowcooker

zachte schouderkarbonade uit de slowcooker, heerlijk mals zoals het vlees op zijn best is.
5 van 1 stem
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: varkensvlees
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 6 uur
Servings: 6

Equipment

Ingrediënten

  • 6 stukken schouderkarbonade ongeveer 1,5 kilo
  • 1 theelepel grof zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel komijn
  • 0,5 theelepel gedroogde droge rozemarijn
  • 2 theelepel Van Beekum Karbonadekruiden In plaats van alle vorige kruiden

Instructies

  • Combineer alle kruiden in een klein bakje. Schudt de kruiden goed door elkaar
  • Plaats de schouderkarbonade in de slowcooker en wrijf de kruiden er per schouderkarbonade zacht in.
  • Zet de slowcooker voor 6 uur op LOW. Heb je dunne schouderkarbonades, dan is 5 uur ook prima.
  • Bak de schouderkarbonade nog 1-2 minuten in de pan voor een extra krokante bite. Voeg hierbij ook de jus, die in de slowcooker is achtergebleven ook toe.
  • Enjoy, serveertip: serveer de schouderkarbonades met aardappelpuree