1potpastasaus +/-500 gramkan eventueel ook een pakje lasagnesaus zijn
150gramgeraspte kaas
1bolmozzarella (optioneel)
9lasagnebladen
Instructies
Snij alle groentes fijn en bak deze in een wokpan voor 5 minuten
Voeg de pastasaus toe en laat even pruttelen tot de saus iets dikker wordt
Vul de slowcooker met een laagje pastasaus, zorg dat de gehele bodem gevuld is met een kleine laag
Plaats hier overheen de lasagnebladen, deze moet je misschien bijsnijden afhankelijk van de vorm van jouw slowcooker. (tip: druk de lasagnebladen wat tegen de saus aan)
Vul hierna weer een laag pastasaus, en hier overheen weer lasagnevellen. Herhaal dit totdat de pastasaus op is.
Zorg dat de bovenste laag pastasaus is en druk stukken mozzarella tussen de saus. Verdeel dit over de bovenkant en bestrooi deze met de geraspte kaas.
Zet de slowcooker 4 uur op low en de vegetarische lasagne is ready