Ga terug
–+ servings
vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne uit de slowcooker

Zeer eenvoudige vegetarische lasagne uit de slowcooker die ook nog eens erg lekker is
Nog geen waarderingen
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Pasta, Vegetarisch
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 4 uur
Servings: 4

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 250 gram champignons
  • 1 pot pastasaus +/-500 gram kan eventueel ook een pakje lasagnesaus zijn
  • 150 gram geraspte kaas
  • 1 bol mozzarella (optioneel)
  • 9 lasagnebladen

Instructies

  • Snij alle groentes fijn en bak deze in een wokpan voor 5 minuten
  • Voeg de pastasaus toe en laat even pruttelen tot de saus iets dikker wordt
  • Vul de slowcooker met een laagje pastasaus, zorg dat de gehele bodem gevuld is met een kleine laag
  • Plaats hier overheen de lasagnebladen, deze moet je misschien bijsnijden afhankelijk van de vorm van jouw slowcooker. (tip: druk de lasagnebladen wat tegen de saus aan)
  • Vul hierna weer een laag pastasaus, en hier overheen weer lasagnevellen. Herhaal dit totdat de pastasaus op is.
  • Zorg dat de bovenste laag pastasaus is en druk stukken mozzarella tussen de saus. Verdeel dit over de bovenkant en bestrooi deze met de geraspte kaas.
  • Zet de slowcooker 4 uur op low en de vegetarische lasagne is ready