Ga terug
–+ servings
vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne uit de slowcooker

Recept afdrukken
Zeer eenvoudige vegetarische lasagne uit de slowcooker die ook nog eens erg lekker is
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord Pasta, Vegetarisch
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 4 uur
Porties 4

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 250 gram champignons
  • 1 pot pastasaus +/-500 gram kan eventueel ook een pakje lasagnesaus zijn
  • 150 gram geraspte kaas
  • 1 bol mozzarella (optioneel)
  • 9 lasagnebladen

Instructies

  • Snij alle groentes fijn en bak deze in een wokpan voor 5 minuten
  • Voeg de pastasaus toe en laat even pruttelen tot de saus iets dikker wordt
  • Vul de slowcooker met een laagje pastasaus, zorg dat de gehele bodem gevuld is met een kleine laag
  • Plaats hier overheen de lasagnebladen, deze moet je misschien bijsnijden afhankelijk van de vorm van jouw slowcooker. (tip: druk de lasagnebladen wat tegen de saus aan)
  • Vul hierna weer een laag pastasaus, en hier overheen weer lasagnevellen. Herhaal dit totdat de pastasaus op is.
  • Zorg dat de bovenste laag pastasaus is en druk stukken mozzarella tussen de saus. Verdeel dit over de bovenkant en bestrooi deze met de geraspte kaas.
  • Zet de slowcooker 4 uur op low en de vegetarische lasagne is ready