Maak in een pan de olijfolie warm. Voeg de sesamzaadjes toe en bak deze bruin. Voeg hierna het gehakt toe en bak deze ook bruin. Voeg hierna de uienpoeder, peper, gember, rijstazijn, sojasaus, knoflook en de gesneden ui to. Bak totdat bijna al het sap weggetrokken is. Voeg de coleslaw nog toe en bak voor 2 minuten mee.
Verwarm de airfryer voor op 180 graden. Leg een spring roll wrapper in een ruit neer. Leg in het midden een of twee lepels vulling van de gehaktmix in een lijn horzintaal vanaf je lichaam.
Maak de zijkanten van de wrapper een beetje nat en vouw aan de linker en rechter kant naar binnen tot over de vulling. Vouw hierna de onderkant over de vulling heen en rol hem dicht met een kleine duw om het lucht eruit te laten.
Plaats de dichtgevouwen loempia in de mand in de voorverwarmde airfryer en bak de loempia's op 180 graden op 8 minuten. Draai om halverwege en zorg dat alle kanten bruin zijn.