Verwarm de wokpan of hapjespan en bak de runderriblappen op medium warmte met olie totdat deze bruin zijn. Haal deze hierna uit de pan en leg ergens te rusten.
Doe nog wat olie in de pan en bak de ui totdat deze licht goud zijn. Voeg hierna de paprika, wortels en knoflook toe. Bak dit 5 minuten mee. Voeg hierna de bloem, karweizaad of komijnzaad, gerookte paprikapoeder toe. Na 2 minuten voeg je ook de tomatenpuree, de tomaten, en de runderbouillon toe. Maak het geheel warm
Voeg hierna alles toe in de slowcooker, samen met het vlees. Zorg dat de runderriblappen bedolven zijn onder de saus.
Zet de slowcooker 7 uur op LOW. Check of het vlees mals is en de saus wat dikker. Zo niet, zet de slowcooker nog even aan. Voeg de laatste 10 minuten nog eventueel creme fraiche toe.
Serveer bijvoorbeeld met rijst
Smakelijk eten!