Ga terug
+ servings
stew, beef, food-7556613.jpg

Stoofvlees uit de multicooker

Snel stoofvlees op tafel, geen probleem met de multicooker
Nog geen waarderingen
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Trefwoord: Multicooker
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 uur
Servings: 4

Equipment

Ingrediënten

  • 900 g runderriblappen grove stukken gesneden
  • 30 g bloem
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 500 ml runderboullon
  • 4 wortels plakjes
  • 3 aardappels blokjes gesneden
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 theelepel worchestshiresaus
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 laurierblad
  • maizena optioneel

Instructies

  • Maak een mix van bloem, zout en peper en wrijf de runderriblappen hiermee in.
  • Bak de runderriblappen in de multicooker met de saute stand.
  • Voeg alle andere ingrediënten toe (behalve maizena) en roer goed door elkaar heen. Zet de multicooker op 18 minuten op high pressure en laat 12 minuten vanzelf afbouwen. Haal ahndmatig de ret van de druk af.
  • Is de saus nog te waterig, dan kan je deze dikker maken door wat maizena toe te voegen.
  • Smakelijk eten!