Ga terug
–+ servings
a stew dish in macro shot photography

Stoofvlees uit de slowcooker

Heerlijke stoofvlees uit de slowcooker, te combineren met alle gerechten
Nog geen waarderingen
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Trefwoord: rundvlees
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 uur
Servings: 6

Equipment

Ingrediënten

  • 900 g runderriblappen in grove stukken gesneden
  • 30 g bloem
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 180 ml runderbouillion
  • 4 wortels in plakjes gesneden
  • 3 aardappelen in blokjes gesneden
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 theelepel worchestshiresaus
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 laurierblad

Instructies

  • Plaats de runderriblappen aan de onderkant van de slowcooker
  • Maak een mix van het bloem, zout en peper en wrijf dit in het vlees, totdat de runderriblappen bedekt zijn hiermee.
  • Voeg de runderbouillon, wortels, aardappels, ui, worchestshiresaus, paprikapoeder, knoflook, bleekselderij toe en roer om het te mixen.
  • Voeg als laatste het laurierblad toe en plaats de deksel op de slowcooker. Zet de slowcooker voor 8-10 uur op LOW. Om te checken of het vlees goed gaar is, zou je met een lepel het vlees moeten kunnen doormidden halen.